Наближення періодичних аналітичних функцій інтерполяційними тригонометричними поліномами у метриці простору L - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень інтерполяційними тригонометричними поліномами у метриці простору L на класах згорток періодичних функцій, що допускають регулярне продовження у фіксовану смугу комплексної площини.