О единственности решений смешанных задач и задачи Коши для параболических уравнений высокого порядка с неограниченными коэффициентами - Акулов В.Ф.; Шишков А.Е. (Український математичний журнал, 1992)
Знайдені нові класи (узагальнені класи Теклінда) єдиності узагальнених розв’язків початково-граничних задач для лінійних та квазілінійних дивергентних параболічних рівнянь високого порядку з необмежено зростаючими на нескінченності коефіцієнтами.