Микола Олексійович Перестюк (до 60-річчя від дня народження) - Митропольський, Ю.О.; Парасюк, І.О.; Самойленко, А.М.; Шкіль, М.І. (Український математичний журнал, 2006)
1 січня 2006 року виповнилося 60 років відомому українському математику, члену-кореспонденту Національної академії наук України, заслуженому діячу науки і техніки України Миколі Олексійовичу Перестюку.