Разделяющие функции, спектральная теория графов и локально-скалярные представления в гильбертовых пространствах - Редчук, И.К. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядається зв'язок відокремлюючих функцій ρr з локально-скалярними зображеннями графів та зі спектральною теорією графів.