Лінійні поперечники класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq - Федуник, О.В. (Український математичний журнал, 2006)
Одержано точні за порядком оцінки лінійних поперечників класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq для деяких значень параметрів p та q.