Тригонометричні поперечники класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано точні порядкові оцінки тригонометричних поперечників класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq,1<p≤2≤q<p/(p−1).