Матричные представления конечных p-групп над коммутативными локальными кольцами характеристики pˢ - Гудивок, П.М.; Погориляк, Е.Я. (Український математичний журнал, 2002)
Вияснено, коли задача опису нееквівалентних матричних зображень скінченної p-групи над комутативним локальним кільцем характеристики pˢ є дикою.