Функторы Кокстера для одного класса *-колчанов - Кругляк, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Для відповідного класу *-колчапів побудовано функтори Кокстера та наведено їх застосування до опису сімей ортопроекторів, сума яких кратна одиничному оператору.