Норма отношения, разделяющие функции и представления маркированных колчанов - Назарова, Л.А.; Ройтер, А.В. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядаються числові функції, що виділяють схеми Динкіна, графи Кокстера та ручні марковані колчапи.