Про один метод розкладу алгебраїчного полінома на множники - Подлевський, Б.M. (Український математичний журнал, 2003)
Запропоновано метод розкладу алгебраїчного полінома з дійсними або комплексними коефіцієнтами на множники. Побудовано числовий алгоритм, який поряд з розкладом полінома з кратними коренями на множники розв'язує задачу знаходження кратностей та кількості кратних коренів полінома.