Нерівності типу Джексона в просторі Sp - Войцехівський, В.Р. (Український математичний журнал, 2003)
Знайдено точні константи у нерівностях типу Джексона при наближенні періодичних функцій у просторі Sp для лінійних методів підсумовування: Зигмунда, Рогозинського, Валле Пуссена.