Индуцированные представления абелевых групп конечного ранга - Тушев, А.В. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено, що кожне незвідне точне зображення абелевої групи G скінченного рангу і майже без скруту над скінченнопородженим полем нульової характеристики індуковане з незвідного зображення скінченнопородженої підгрупи групи G.