Міжнародна наукова конференція „Математичний аналіз і диференціальні рівняння та їх застосування" - Самойленко, А.М.; Степанець, О.І.; Савчук, В.В.; Соколенко., І.В (Український математичний журнал, 2007)
З 18 по 23 вересня 2006 року в м. Ужгороді проходила міжнародна наукова конференція „Математичний аналіз і диференціальні рівняння та їх застосування”. Організаторами конференції були Інститут математики НАН України, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Ужгородський національний університет та Мерсінський університет (Туреччина). Ця конференція стала третьою із серії, яку започаткували Інститут математики НАН України, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та Мерсінський університет в галузі математичного аналізу і диференціальних рівнянь та їх застосувань.