Задача с нелокальным условием на свободной границе - Тахиров, Ж.О.; Тураев, Р.Н. (Український математичний журнал, 2012)
Дослiджено однофазну задачу Флорiна з нелокальною умовою для параболiчного рiвняння. Доведено теореми єдиностi та iснування розв’язку, отримано апрiорнi оцiнки для розв’язку.