Розподіл випадкового ланцюгового дробу з марковськими елементами - Виннишин, Я.Ф. (Український математичний журнал, 2003)
Вивчається структура розподілу випадкової величини, елементи ланцюгового зображення якої утворюють марковський ланцюг порядку m. Доводиться відсутність абсолютно неперервної компоненти у таких розподілів.