Сингулярна нелінійна задача на власні значення для одного класу диференціальних рівнянь другого порядку - Позур, С.В. (Український математичний журнал, 2003)
Для задачі на власні значення для сингулярного нелінійного диференціального рівняння другого порядку, яка розглядається на півосі, встановлено достатні умови існування розв'язку з заданою кількістю нулів, що монотонно спадає до нуля на нескінченності.