L²-invariants and morse-smale flows on manifolds - Sharko, V.V. (Український математичний журнал, 2007)
Вивчаються гомотопічні інваріанти вільних коланцюгових та гільбертових комплексів. Ці L²-інваріанти застосовуються при обчисленні точних значень мінімальних чисел замкнених орбіт фіксованих індексів несингулярних потоків Морса-Смейла на многовидах великих розмірностей.