Євген Якович Хруслов (до 70-річчя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Горбачук, М.Л.; Королюк, В.С.; Луковський, І.О.; Марченко, В.О.; Митропольський, Ю.О.; Нижник, Л.П.; Самойленко, А.М.; Пастур, Л.А.; Шарко, В.В. (Український математичний журнал, 2007)
7 січня 2007 року виповнилось 70 років видатному українському математику академіку НАН України Євгену Яковичу Хруслову.