Об эквивалентных базисах в банаховых пространствах - Билалов, Б.Т.; Мурадов, Т.Р. (Український математичний журнал, 2007)
Наведено деякі узагальнення для банахових просторів класичної теореми H. К. Барі щодо базисності Рісса близьких систем у гільбертових просторах. Введено відповідні означення, сформульовано теореми про базисність близьких систем у банахових просторах.