Срединно-усеченные симплексы в четырехмерном аффинном пространстве - Резникова, Ю.С. (Український математичний журнал, 2007)
Наведено загальний геометричний опис, а також характеристики Ейлера – Пуанкаре серединно-зрізаних симплексів у чотиривимірному афінному просторі. Продемонстровано зв'язок подібних геометричних об'єктів із чотиривимірними аналогами трикутної серветки Серпінського.