Метод решения нелинейных обыкновенных дифференциальных уравнений - Перчик, Е.Л. (Український математичний журнал, 1995)
Запропоновано метод розв'язування нелінійних диференціальних рівнянь другого порядку за допомогою системи рівнянь Фредгольма другого роду.