О наилучшем приближении классов сверток периодических функций тригонометрическими полиномами - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 1995)
Запропоновані достатні умови належності ядер до класу Nn , що дало змогу в деяких випадках знайти точні значення величин найкращих наближень класів згорток тригонометричними поліномами в метриках С і L.