Створення клонової гібридної насінної плантації модрин на Буковині - Яцик, Р.М.; Ступар, В.І.; Нагнибіда, І.Я.; Сав’як, Г.М.; Юник, Т.Р.; Сіщук, М.М.; Сіщук, Н.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Послідовно наведені та описані етапи створення клонової гібридної насінної плантації модрин європейської, японської та даурської в умовах Буковини. Розроблені заходи щодо її подальшого упорядкування, догляду за ґрунтом, трансплантатами, а також ефективного використання плантаційного насіння.