Класифікація скінченних комутативних напівгруп, для яких інверсний моноїд локальних автоморфізмів є переставним - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2012)
Дана классификация конечных коммутативных полугрупп, для которых инверсный моноид локальных автоморфизмов является переставным.