Краевые задачи для нелинейного гиперболического уравнения с дивергентной частью и с лапласианом Леви - Феллер, М.Н. (Український математичний журнал, 2012)
Для нелiнiйного гiперболiчного рiвняння з дивергентною частиною та з нескiнченновимiрним лапласiаном Левi ∆L запропоновано алгоритм розв’язку крайової задачi та крайової зовнiшньої задачi.