Спектральна задача для розривного iнтегро-диференцiального оператора - Кескін, Б.; Озкан, С.А. (Український математичний журнал, 2012)
Отримано зображення розв’язкiв розривного iнтегро-диференцiального оператора. Описано асимптотичну поведiнку власних чисел та власних функцiй цього оператора.