Корректность задач Дирихле и Пуанкаре в цилиндрической области для многомерного уравнения Геллерстедта - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2012)
Показано, що задачi Дiрiхле i Пуанкаре в цилiндричнiй областi для багатовимiрного рiвняння Геллерстедта однозначно розв’язнi. Отримано критерiй єдиностi розв’язкiв цих задач.