Наилучшее приближение периодических функций нескольких переменных из классов MBωp,θ - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2012)
Одержано точнi за порядком оцiнки найкращого наближення в метрицi простору Lq перiодичних функцiй кiлькох змiнних iз класiв MBωp,θ тригонометричними полiномами з „номерами” гармонiк iз схiдчастих гiперболiчних хрестiв.