Локальное время в нуле для потока Арратья - Чернега, П.П. (Український математичний журнал, 2012)
Вивчається потiк Арратья x(u,t). Доведено, що x(⋅,t) — марковський процес, фазовим простором якого є деяка пiдмножина K простору Скорохода. Введено поняття сумарного локального часу в нулi для потоку Арратья. Доведено, що воно є адитивним, невiд’ємним, неперервним функцiоналом вiд потоку, i обчислено його характеристику.