О построении асимптотического решения возмущенного уравнения Клейна-Гордона - Митропольский, Ю.А. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається застосування асимптотичного методу нелінійної механіки для побудови наближеного розв'язку рівняння Клейна-Гордона.