Об одном подходе к исследованию оптимальных квадратурных формул для сингулярных интегралов с фиксированной особенностью - Шабозов, М.Ш. (Український математичний журнал, 1995)
Для класів функцій, заданих на відрізку [0,1], знайдені оптимальні квадратурні формули для сингулярних інтегралів з фіксованою особливістю. Одержані результати поширюються для двовимірних інтегралів.