О прямых методах решения регуляризованных уравнений - Переверзев, С.В.; Солодкий, С.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Встановлено, що застосування так званих адаптивних прямих методів до наближення розв'язків рівнянь Фредгольма І роду веде до більш економічного способу скінченної апроксимації, ніж традиційні підходи.