Об оптимальном управлении квазилинейными системами - Тригуб, М.В. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається задача наближепо-.оптимальної стабілізації квазілінійних систем при наявності геометричних обмежень на керування. При застосуванні ідеї глобальних оцінок Кротова обґрунтовується метод апроксимації оптимального стабілізуючого керування і пропонується оцінка похибки за функціоналом.