Исследование устойчивости дифференциальных систем с дробно-рациональной правой частью - Хусаинов, Д.Я.; Шевело, В.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено теореми, в яких визначено оцінки області стійкості диференціальної системи з дробово-раціональною частиною та побудовано оцінки збіжності розв 'язків системи.