Щеплення видів роду Pinus L. на P. pallasiana D. Don. в умовах південного сходу України - Соломаха, Н.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати робіт зі щеплення видів роду Pinus L. на виробничі культури P. рallasiana D. Don. Визначено приживлюваність і збереженість щеп різних видів та форм.