Прямые и обратные теоремы приближения функций, заданных на сфере, в пространстве S (p,q)(σm) - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2007)
Доведено прямі та обернені теореми наближення функцій, заданих на сфері, у просторі S (p,q)(σ m), m ≥ 3, у термінах найкращих наближень і модулів неперервності та розглянуто конструктивні характеристики функціональних класів, що задані мажорантами модулів неперервності їхніх елементів.