Распределение нижнего граничного функционала ступенчатого процесса полумарковского блуждания с задерживающим экраном в нуле - Насирова, Т.И.; Омарова, К.К. (Український математичний журнал, 2007)
За заданою послідовністю незалежних однаково розподілених пар випадкових величин побудовано східчастий процес напівмарковського блукання, який потім затримується екраном у нулі. Для цього процесу знайдено перетворення Лапласа розподілу першого моменту досягнення рівня нуль.