Об одной граничной задаче для сильно вырождающегося эллиптического уравнения второго порядка в угловой области - Базалий, Б.В.; Дегтярев, С.П. (Український математичний журнал, 2007)
Доведено існування та єдиність класичного розв'язку еліптичної сингулярної граничної задачі в кутовій області. Побудовано відповідну функцію Гріна та отримано коерцитивні оцінки розв'язку у вагових класах Гельдера.