Суперфрактальність множини чисел, які не мають частоти n-адичних знаків, та фрактальні розподіли ймовірностей - Працьовитий, М.В.; Торбін, Г.М. (Український математичний журнал, 1995)
Вивчено фрактальні властивості (знайдено розмірність Хаусдорфа - Безнковнча і міру Хаусдорфа) спектра випадкової величини з незалежними n-адичннми (n>2,nєN) знаками (цифрами), нескінченна множина яких фіксована. Доведено, що множина чисел відрізка [0;1], які не мають частоти хоча б одного n-аднчного знаку, є суперфрак галом.