Іван Олександрович Луковський (до 60-річчя від дня народження) - Коренівський, Д.Г.; Кошляков, В.М.; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1995)
24 вересня 1995 року виповнюється 60 років відомому вченому в галузі математич- ної фізики, аналітичної механіки і механіки деформованих систем члену-кореспонденту Національної академії наук України, доктору фізико-математичних наук, професору Івану Олександровичу Луковському.