О показателях элементов нормального базиса идеала алгебраических функций на трехлистной римановой поверхности - Колмакова, Л.Н. (Український математичний журнал, 1995)
На трилистій рімановій поверхні R роду ρ, заданій незвідним алгебраїчним рівнянням, побудовані нормальні базиси (н. б.) ідеалу алгебраїчних функцій, кратних деяким цілим дивізорам. Методика побудови таких н. б. розроблена в [1]. Одержані формули для показників елементів побудованих базисів приводять до знаходження числа розв'язків Рімана для будь-якого цілого дивізора [2] і часткових індексів у задачах факторизації матриць підстановочного типу [3].