К устойчивости одного уравнения n-го порядка в одном критическом случае - Витриченко, И.Е. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано достатні умови стійкості за Ляпуновим тривіального розв'язку неавтономного рівняння n-го порядку в критичному випадку кратного нульового кореня граничного характеристичного рівняння.