Об оптимизации весовых квадратурных формул - Бабенко, В.Ф. (Український математичний журнал, 1995)
Для довільної неперервної вагової функції, майже всюди додатної на [-1, 1 ], та широкого класу модулів неперервності ω(t) знайдені асимптотично оптимальні квадратурні формули на класі Hω[−1,1].