Продуктивність штучних дубових деревостанів у Лівобережному Лісостепу України в умовах свіжої кленово-липової діброви - Луначевський, Л.С. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Установлені таксаційні показники штучних дубових лісостанів Лівобережного Лісостепу. Порівнювали продуктивність штучних дубових деревостанів свіжої кленово-липової діброви Лівобережного Лісостепу та корінних високопродуктивних деревостанів.