Аппроксимация аналитических функций полиномами, «близкими» к полиномам наилучшего приближения - Маймескул В.В. (Український математичний журнал, 1992)
Досліджується швидкість апроксимації аналітичних функцій у внутрішніх точках ком-пактів, що мають зв’язне доповнення, поліномами, «близькими» до поліномів найкращого наближення.