Замечания об Lp—Lq оценках решений уравнения Клейна — Гордона - Марковский А.И. (Український математичний журнал, 1992)
Усуваються недоліки в доведеннях ряду оцінок, установлених раніше в статті Маршалла, Штрауса і Вайнгера, присвяченій Lp—Lq оцінкам розв’язків рівняння Клейна — Гордона.