Об асимптотическом поведении интегральных функционалов от диффузионных процессов с периодическими коэффициентами - Сафонова О.А. (Український математичний журнал, 1992)
Доведена центральна гранична теорема для функціоналів інтегрального типу і з Ті допомогою встановлена локальна асимптотична нормальність логарифма відношення правдоподібності для дифузійних процесів з періодичними коефіцієнтами.