О решениях с особенностями одного уравнения математической физики - Гутлянский В.Я.; Рязанов В.И. (Український математичний журнал, 1992)
Одержана теорема зображення розв’язків з особливостями логарифмічного типу одного рівняння математичної фізики через квазіконформні відображення.