Чутливість Лі — Йорка та інші концепції хаосу - Коляда, С.Ф. (Український математичний журнал, 2004)
Наведено стислий огляд з теорії хаосу для топологічних динамічних систем, що задаються неперервними відображеннями на компактних метричних просторах.