О множестве экстремальных функций в некоторых неравенствах типа Колмогорова - Кофанов, В.А. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено множини всіх екстремальних функцій в деяких нерівностях типу Колмогорова, а також в нерівностях типу Бора - Фавара.